Είμαι Έγκυος, Πότε Πρέπει να Αλλάξω Σουτιέν;

Σουτιέν Εγκυμοσύνης

Συνήθως στο πρώτο τρίμηνο θα ξεκινήσει να αλλάζει το σώμα σου. Η πιο εντυπωσιακή αλλαγή είναι το στήθος. Εκεί θα νιώσεις κάποιες αρχικές ενοχλήσεις και στο μέγεθος και στο βάρος.

Αυτό είναι το πρώτο «καμπανάκι» για να αλλάξεις σουτιέν και να βοηθήσεις το στήθος σου να προετοιμαστεί καλύτερα για τα καλύτερα που έπονται.

Θα πρέπει να αγοράσω σουτιέν εγκυμοσύνης και μετά θηλασμού;

Όχι, συνήθως τα σουτιέν θηλασμού σε καλύπτουν και στην εγκυμοσύνη γιατί είναι σχεδιασμένα να είναι πιο ευέλικτα τα νούμερα και να στηρίζουν το στήθος ενώ αυξομειώνεται. Ειδικά η σειρά της Carriwell σου προσφέρει μέχρι και 2 νούμερα διαφοροποίηση και αυτό σε βοηθάει όσο το σώμα αλλάζει.

Έχω ήδη μεγάλο στήθος, αποκλείεται να βρω νούμερο.

Και όμως θα βρεις, υπάρχει ειδική σειρά για εσένα που δεν σε καλύπτουν τα πιο συμβατικά σουτιέν. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να θηλάσουν άνετα! Δες τη σειρά.

Πρέπει να είναι βαμβακερό;

Μύθος, το βαμβάκι είναι ένα εξαιρετικό υλικό αλλά δεν έχει ούτε ελαστικότητα, ούτε μπορεί να διαμορφωθεί σωστά και να αγκαλιάσει το στήθος. Αυτό που πρέπει να κοιτάξετε είναι να πληροί τα κριτήρια OEKO-TEX και τα υφάσματά του να είναι πιστοποιημένα και επώνυμα.

Πώς μπορώ να υπολογίσω το νούμερο του σουτιέν μου στα πρότυπα ενός σουτιέν θηλασμού;

Πάρε μια μεζούρα και ακολούθησε το παρακάτω link και θα βρεις ακριβώς το νούμερο σου.

Σουτιέν Εγκυμοσύνης.    Σουτιέν Εγκυμοσύνης

Scroll to Top