Νεφέλη Δαλιάνη

Νεφέλη ΔαλιάνηΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1985.
Η πρώτη της επαφή με την yoga έγινε το 2004 και από τότε ξεκίνησε ένα αδιάκοπο ταξίδι προσωπικής άσκησης.

Το 2010 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών και το 2011 έκανε μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Exeter με τίτλο «Psychophysical training»
Την ίδια χρονιά στην Αγγλία εκπαιδεύτηκε στην prenatal/postnatal yoga, ολοκληρώνοντας το Teacher Training 85hr.

Το 2011 ταξίδεψε στην Ινδία για το πρώτο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων hatha yoga και το 2012 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και πιστοποιήθηκε από την Yoga Alliance και ξεκίνησε να διδάσκει σε διάφορους χώρους.

Το 2013 με αφορμή την γέννηση της πρώτης της κόρης γνώρισε την Ευτοκία που έμελλε να γίνει και η αρχή μια δυνατής σχέσης και σύνδεσης που επισφραγίστηκε με τον δεύτερο τοκετό με τις μαίες, στο σπίτι το 2015.

Το 2016 ίδρυσε τον σύλλογο yoga Tara’s home στο κέντρο της Αθήνας και ξεκίνησε τη συνεργασία με την Ευτοκία στις ομάδες προετοιμασίας.

Από την έναρξη της συνεργασίας των δυο σωματείων μέχρι και σήμερα, έχει καθοδηγήσει εκατοντάδες γυναίκες στον δρόμο της σύνδεσης με την αναπνοή και το σώμα με prenatal yoga καθώς και στην μετά τον τοκετό περίοδο με postnatal yoga.

Δουλεύοντας αδιάκοπα με μαθητές διαφόρων ομάδων, εγκύους, ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες και έχοντας έντονο το αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια τους παρακολούθησε και πιστοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών το 2018.

Το όραμα της, είναι οι μαθητές και μαθήτριες της να καταφέρουν μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας να γίνουν δημιουργικοί, να βρουν την δύναμη της αναπνοής και του σώματός τους και να γίνουν δικοί τους δάσκαλοι και οδηγοί.

Scroll to Top