Ευτοκία, Σωματείο για την Προαγωγή του Φυσικού Τοκετού

Ομάδες Εγκύων

Ομάδα Προετοιμασίας για Εγκυμοσύνη, Τοκετό και Γονεϊκότητα

Ομάδα Προετοιμασίας για Εγκυμοσύνη, Τοκετό και Γονεϊκότηταgroup2Στο χώρο της “ΕΥΤΟΚΙΑΣ” οργανώνονται ομάδες προετοιμασίας για τον τοκετό και τη γονεϊκότητα για εγκύους και ζευγάρια, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ. Οι συναντήσεις αποτελούνται από ένα  βιωματικό  και ένα θεωρητικό μέρος. Το βιωματικό μέρος περιλαμβάνει: group3
Ήπιες ασκήσεις για τη ψυχοσωματική ευεξία της εγκύου, Χαλάρωση και αναπνοή, Συζήτηση και αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν την έγκυο / το ζευγάρι, Ψυχοσωματική προετοιμασία για τις φάσεις του τοκετού Γνωριμία με το νεογέννητο

Η ΟΜΑΔΑ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ απευθύνεται σε γυναίκες που ξεκινάνε την προετοιμασία τους από τον 6ο μήνα της κύησης και ολοκληρώνεται σε 10 συναντήσεις.

Η ΟΜΑΔΑ της ΤΡΙΤΗΣ απευθύνεται σε γυναίκες που ξεκινάνε την προετοιμασία τους από τον έκτο μήνα της κύησης και ολοκληρώνεται σε 10 συναντήσεις με τα ακόλουθα θέματα κατά συνάντηση.

Η ΟΜΑΔΑ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ απευθύνεται σε γυναίκες που ξεκινάνε την προετοιμασία τους από τον έκτο μήνα της κύησης και ολοκληρώνεται σε 10 συναντήσεις με τα ακόλουθα θέματα κατά συνάντηση.

Υπεύθυνες του προγράμματος είναι:

Ελευθερία Δημοπούλου, Μαία

Ευαγγελία Χρηστάκου, Μαία

Sandra Franzia, Σωματική ψυχοθεραπεύτρια

Μαρία Κύρου, Μαία

Σταυρούλα Αθανασοπούλου, Μαία

Εφη Χριστοδήμου, Σωματική ψυχοθεραπεύτρια

Μαρία Πασχαλίδου, Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια

Βασιλική- Άννα, Κακκαβά

Θεοδώρα Καλαμίδα, Γυμνάστρια

Ιωάννα Βαπορίδη, Γυμνάστρια

Διεύθυνση:
Φλέμινγκ 50 (Πρώην Φιλίας)
Ν. Φιλοθέη Αμαρουσίου
ΤΚ 15123
Τηλ.: 210 68 44 201
Φαξ: 210 68 44 970
email : [email protected]

website:www.eutokia.gr