Ευτοκία, Σωματείο για την Προαγωγή του Φυσικού Τοκετού

Δωρεάν μαθήματα βρεφικού μασάζ

Δωρεάν μαθήματα βρεφικού μασάζ
Δωρεάν μαθήματα βρεφικού μασάζ. Στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης του βρεφικού μασάζ, δίνεται η ευκαιρία σε κάποιες οικογένειες να παρακολουθήσουν τα μαθήματα εντελώς δωρεάν για τρεις μέρες στις 29-30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου.
Με το μασάζ το μωρό μαθαίνει να απολαμβάνει την υπέροχη άνεση και ασφάλεια του να αγαπά και να αγαπιέται. Την ίδια στιγμή ο γονέας χαλαρώνει καθώς εξοικειώνεται βαθιά με τη γλώσσα του σώματος του μωρού του και αποκτά ολοένα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην αναγνώριση των αναγκών του. Η πρακτική αυτή αφορά μωράκια από 2 έως και 6 μηνών. Η συμμετοχή σας σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις τρεις μέρες για μάθημα μίας ώρας. Ελάτε λοιπόν να απολαύστε τα οφέλη της διδασκαλίας του βρεφικού μασάζ εντελώς δωρεάν!
Τι να φέρετε:
Μια πετσέτα ή μια μαλακή κουβέρτα για να κρατά το μωρό ζεστό, και τον συνήθη εξοπλισμό σας. Θα σας δώσουμε εμείς φυτικά λάδια για να χρησιμοποιήσετε στο μασάζ.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής Χώρος: Ευτοκία, Φλέμιγκ 50, Μαρούσι
Ώρα: 11.30 – 12.30 στις 29 Νοεμβρίου (Παρασκευή) και την 1η Δεκεμβρίου (Κυριακή) στις 14.00 – 15.00 στις 30 Νοεμβρίου (Σάββατο)
Πληροφορίες – Δήλωση Συμμετοχής:
τ 6948409474
Προσωπικό μήνυμα στη σελίδα: Infant Massage in Greece

Δείτε επίσης:  Τα οφέλη του βρεφικού μασάζ
Μία τάξη βρεφικού μασά

©2013 KinoSoma| Ευρυτανίας 7, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα