Ευτοκία, Σωματείο για την Προαγωγή του Φυσικού Τοκετού

Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις Βρεφικού Μασάζ 6 – 9 Φεβρουαρίου

Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις Βρεφικού Μασάζ 6 – 9 Φεβρουαρίου

Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στη ζωή των μωρών του κόσμου αυτή η εκπαίδευση είναι για σας!

Επαγγελματικές Εκπαιδεύσεις Βρεφικού
Μασάζ 2019 
του Διεθνούς Οργανισμού Βρεφικού Μασάζ – IAIM
Αθήνα,  6 – 9 Φεβρουαρίου 2020.
      “Τα μωρά χρειάζονται το άγγιγμα περισσότερο και από την τροφή. Είναι μια βασική ανθρώπινη ανάγκη. Τα ανθρώπινα όντα δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς το άγγιγμα.”
Ashley Montagu.Το βρεφικό μασάζ είναι μια αρχαία τέχνη που συνδέει βαθιά τον γονέα με το μωρό θέτοντας τις βάσεις για μια σχέση εμπιστοσύνης, τρυφερότητας και αγάπης. 
Είναι αναγνωρισμένο από έρευνες και κλινική εμπειρία, ότι έχει
θετικά αποτελέσματα τόσο στη φυσική όσο και στη συναισθηματική υγεία του αναπτυσσόμενου παιδιού. Η εντατική αυτή εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες υγείας (όπως παιδιάτρους, νοσοκόμες, μαίες κτλ), παιδαγωγούς, ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές  και όσους επιθυμούν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στο ζωή τους με πρωτεύοντα ρόλο το υγιές άγγιγμα και τη στήριξη των σχέσεων γονέων -παιδιών. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, των εργασιών και της πρακτικής εξάσκησης είστε Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Βρεφικού Μασάζ με αναγνώριση από τον Διεθνή Οργανισμό Βρεφικού Μασάζ (International Association of Infant Massage – IAIMτο οποίο και σημαίνει ότι μπορείτε να ασκείτε το επάγγελμα αυτό σε τάξεις γονέων-παιδιών ή ατομικά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η πιστοποίηση από τον ΙΑΙΜ εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και διεθνή αναγνώριση.
Η Επαγγελματική Εκπαίδευση
Τι καλύπτει η τετραήμερη εκπαίδευση; την ιστορία και τα oφέλη του βρεφικού μασάζ το πλαίσιο του δεσμού και της αλληλεπίδρασης γονέα-μωρού τη βρεφική ανάπτυξη και επικοινωνία την προσαρμογή του βρεφικού μασάζ για μωρά με κολικούς, πρόωρα γεννημένα και με αναπηρία, την προσαρμογή του βρεφικού μασάζ για το παιδί που μεγαλώνει, τεχνικές χαλάρωσης, τεχνικές διδασκαλίας, τεχνικές συντονισμού ομάδων, τεχνικές μάρκετιγκ και δημοσίων σχέσεων καθώς και πρακτική εξάσκηση με γονείς και μωράκια!
Τι μπορώ να κάνω με το δίπλωμα εκπαιδευτή ΙΑΙΜ; Να εφαρμόζω το πρόγραμμα IAIM βρεφικού μασάζ σε ομάδες γονέων – παιδιών ή ατομικά. Τα μαθήματα είναι ανοιχτά σε όλους τους γονείς και υπάρχουν εξειδικευμένα μαθήματα για μωρά πρόωρα γεννημένα, για μωρά με αναπηρία καθώς και για γονείς με υιοθετημένα παιδιά. Να αμείβομαι για τη διδασκαλία του προγράμματος. Να εργάζομαι επαγγελματικά σε περισσότερες από 80 χώρες, όπου είναι αναγνωρισμένο το δίπλωμα.  Να εγγραφώ στον τοπικό σύλλογο IAIM αλλά και να συμμετέχω στον σύλλογο οποιασδήποτε άλλης χώρας όπου θα ζω.
Τι καλύπτει το κόστος της εκπαίδευσης; Την τετραήμερη εκπαίδευση (θεωρητικό και πρακτικό μέρος) Το υλικό: Εγχειρίδιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, φάκελος με σημειώσεις, το βιβλίο “Infant Massage: A Handbook for Loving Parents” της Vimala McClure,  λάδι. Εποπτεία μετά την εκπαίδευση μέχρι την πιστοποίηση Πιστοποιητικό κατά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, των εργασιών και της πρακτικής εξάσκησης αναγνωρίζοντας την ιδιότητα του Εκπαιδευτή Βρεφικού Μασάζ (CIMI®). Καφέ, τσάι και σνακ κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.       
Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και γι’αυτό ενθαρρύνεται η έγκαιρη εγγραφή.  
Ημερομηνίες και Ώρες , Αθήνα: Πέμπτη έως Κυριακή, 6/02-9/02, 09.00 – 17.30
Πληροφορίες  
e-mail: [email protected]
Facebook: Infant Massage in Greece
Διοργάνωση: Kinosoma
Τηλέφωνα: 6948 409 474