Ευτοκία, Σωματείο για την Προαγωγή του Φυσικού Τοκετού

Ομάδα Ζωγραφικής

Η εγκυμοσύνη αποτελεί μία περίοδο με φυσιολογικές σωματικές αλλαγές και συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Η καλύτερη προσαρμογή σε αυτές τις αλλαγές διευκολύνει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και προστατεύει την συναισθηματική υγεία της εγκύου.
Έχει αποδειχτεί ότι είναι σημαντικό οι εγκυμονούσες να μοιράζονται τόσο τις όμορφες στιγμές αυτής της περιόδου αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Μια ομάδα έκφρασης μέσα από τη ζωγραφική μπορεί να αποτελέσει τόπο έκφρασης των ποικίλων συναισθημάτων της περιόδου της εγκυμοσύνης αλλά και να δώσει το χώρο για δημιουργική έκφραση και επικοινωνία, υποστηρίζοντας τόσο την έγκυο όσο και το έμβρυο.
Η ομάδα αυτή δεν απαιτεί κανένα ιδιαίτερο «ταλέντο» στη ζωγραφική. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διάθεση να χρησιμοποιήσει κάποιος τα υλικά για να εκφραστεί.

Πραγματοποιείται στο χώρο της Ευτοκίας κάθε Τετάρτη και ώρα 18:00 – 19:30.
Συντονίστριες της ομάδας,
Κέλλυ Μπούσια, Ψυχοθεραπεύτρια- Σύμβουλος Ομάδων & Οργανισμών
Μαρία Κύρου, Μαία-Σύμβουλος Ομάδων & Οργανισμών

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνείτε με την γραμματεία της Ευτοκίας στο 210-6844201

Δευτέρα -Τετάρτη 13:30-20:00
Πέμπτη 10:30-20:00